Skip to content

SOCIALS

CONTACTFORMULIER

  AANSLUITEN

  Wilt u een Pride opzetten en heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag! Doordat wij Pride organisatoren met elkaar in contact brengen en verschillende bronnen beschikbaar hebben kunnen we u voorzien van handvaten zodat u niet zelf het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. U gebruik maken van het registratieformulier om uw initiatief aan te melden voor toegang tot het platform. Hierna zullen wij contact met u opnemen om u opweg te helpen.

  SAMENWERKEN

  Verleent u diensten die interessant kunnen zijn voor Pride organisatoren? Of heeft u andere interessante ideeën om samen te werken? Wij horen het graag! Wij zijn constant bezig te kijken naar mogelijke samenwerkingen en willen zeker in gesprek gaan om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact leggen via het contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  BIJDRAGE

  Pride Netwerk Nederland is een volledig vrijwillig en onafhankelijk initiatief. Door slim samen te werken met partners proberen wij onze kosten zo laag mogelijk te houden, echter sommige uitgaven zijn onvermijdelijk. Om deze kosten te kunnen dragen zijn wij compleet afhankelijk van donaties. Kunt u een steentje bijdrage? Dan kunnen wij weer investeren in de Nederlandse Pride beweging.

  Copyright Pride Netwerk Nederland 2024

  Back To Top